A természet legjava
Inspirálódj sütési hozzávalóinkkal! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Citromhéj szárított, reszelt
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Vaníliás-citromos csiga 20 darabhoz:1 tekercs kész leveles tészta400 ml tej1 csomag vaníliás pudingpor2 evőkanál cukor2 teáskanál vaníliás cukor50 g csokoládécsepp1/2 csomag Kotányi citromhéj1 db tojás a kenéshezElkészítés:350 ml tejet felforralunk a cukorral, vaníliás cukorral és citromhéjjal.A pudingport simára keverjük a maradék tejjel, majd az előzőekhez adjuk és 3 percig főzzük állandó keverés mellett. Amikor kihűlt, a leveles tésztát megkenjük a pudinggal és megszórjuk csokoládécseppekkel. Feltekerjük és 20 egyforma darabra vágjuk. Megkenjük tojással.180 °C-ra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
Tápanyagok
Számított tápanyagértékek