20-25 perc és kész!, Aromazáró csomagolás
Természetesenmesterséges ízfokozók • tartósítószerek • mesterséges színezékeknélkül
További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
Bangkok curry fűszerkeverék
Petrezselyem, Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Vöröshagyma, Fokhagyma, Gyömbér, Koriander, Kardamom, Chili, Cayenne bors
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Bangkok curry3-4 fő részére350 g marhahús filé, 3 db újhagyma, 1 db kaliforniai paprika, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Bangkok curry fűszerkeverék, 200 ml kókusztej, szójaszósz ízlés szerint, só és bors ízlés szerintElkészítés:A marhahúst és a paprikát csíkozzuk fel, a hagymát pedig vágjuk nagyobb darabokra. A marhahúscsíkokat szezámolajon jól pirítsuk át, adjuk hozzá a hagymát és a paprikát. Süssük együtt, majd szórjuk meg a Kotányi Bangkok curry fűszerkeverékkel. Öntsük hozzá a lime levét és a kókusztejet. Ízlés szerint ízesíthetjük szójaszósszal, sóval és borssal.Tipp: Basmati rizzsel vagy rizstésztával tálaljuk, kókusztej helyett tejszínt is használhatunk.
Száraz helyen tartandó.