Eritrittel édesített csokoládéval bevont, pörkölt mandulaszemek.
Összetevők: Mandula (30%),Édesítőszer: Eritrit, Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidok
Kakaó szárazanyag a bavonatban minimum 60%.
Kiszerelés: 2kg
Mi is az Eritrit?
Az eritrit egy zöldségekben, gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes anyag, melyet nagy mennyiségben növények kultúrával való erjesztése során nyernek, tisztítanak és kristályosítanak, hogy a kristálycukorral megegyező módon váljon használhatóvá édesítésre.
Tulajdonságai azonban különböznek:
Miért jó a mandula?
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással van a csontok fejlődésére és a fogakra is.