E keverékünket ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a paprika és a gondosan összeválogatott fűszerek alkotta harmóniát. Sütés vagy grillezés előtt dörzsölje be a csirkét Kotányi Sültcsirke fűszersóval és hagyja rövid ideig állni, hogy az ízek átjárhassák a húst. A csirke bőre sütéskor gyönyörű aranybarna színű és finom ropogós lesz.
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Kukoricakeményítő, Fokhagyma, Bors, Majoranna, Rozmaring
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktózt), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Ropogós sültcsirke(4 fő részére)1 nagyobb vagy 2 kisebb csirke, olaj a sütéshez, Kotányi Sültcsirke fűszersóElkészítés:A csirkét kívül-belül ízlés szerint dörzsöljük be a Kotányi Sültcsirke fűszersóval, majd 10 percig hagyjuk állni. Helyezzük egy tepsibe, locsoljuk meg olajjal, öntsünk alá kevés vizet. Lefedve 190 fokon süssük kb. 45 percig, majd fedetlenül süssük továb szép ropogósra.
Ajánljuk sült- és grillcsirkéhez, csirkemellhez, csirkecombhoz.
Száraz helyen tartandó!