Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
A finom pizza titka a harmonikus íze, amit a gondosan megkomponált fűszerkeverékünkkel érhet el. A Kotányi Pizza fűszerkeverékkel szórja meg a sütésre előkészített pizzát, majd egy kevés olívaolajjal is meglocsolhatja. Buon appetito!
Kotányi Prémium MinőségA minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Pizza fűszerkeverék
Aromazáró csomagolás
Oregánó, Vöröshagyma, Fokhagyma, Bors, Bazsalikom, Rozmaring, Zsálya, Repceolaj
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Receptötletünk:Pizza MargheritaHozzávalók 2 fő részére:220 g átszitált liszt, só, 2 evőkanál olívaolaj a tésztához, 1/8 l langyos víz, 1/2 csomag szárított élesztő, 250 g felaprított lédús paradicsom, só, bors, 1 csipet Kotányi oregánó, pár csepp balzsamecet, 2 mozzarella golyó, 2 evőkanál Kotányi Pizza fűszerkeverék, 2 evőkanál olívaolajElkészítés:A tésztához a lisztet sóval, olívaolajjal keverjük össze. A szárított élesztőt langyos vízben futassuk fel és adjuk a tésztához. Dolgozzuk ki simára és 2 gombócot formázzunk belőle. 1 órán át pihentessük. A paradicsomkockákat sóval, borssal, oregánóval, balzsamecettel ízesítjük, majd lassú tűzön sűrű szósszá főzzük. A megkelt tésztát köralakúra nyújtsuk ki, kenjük meg a szósszal, tegyünk rá mozzarella-szeleteket és szórjuk meg Kotányi Pizza fűszerkeverékkel. Előmelegített, kb. 220°C-os sütőben, 6-8 perc alatt ropogósra sütjük.Tipp:A készresült pizza szélét kenje meg fokhagymás olajjal.További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
Pizzákhoz, calzone-hoz és pizzakenyerekhez.
Száraz helyen tartandó.