Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Húspuhító keverék
A termék ipari felhasználása nem engedélyezett. Enzimaktivitás (fehérjebontó enzim: papain): 270-330 TU/mg
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Kukoricakeményítő, Savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrát, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Fehérjebontó enzim: papain
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Pácolt tartja 4 fő részére:4 szelet sertéstarja,2 csapott TK Kotányi Húspuhító keverék,400 ml víz,2 db babérlevél,10 szem fekete bors,1 csipet kakukkfű,2 apróra vágott fokhagymagerezd,napraforgóolajElkészítés:Egy tálban oldjuk fel a Húspuhító keveréket a vízben és adjuk hozzá a fűszereket.Helyezzük bele a hússzeleteket, majd egy éjszakán át lefedve pácoljuk hűtőszekrényben.Alaposan itassuk le a sertéshúst konyhai papírtörlővel és ízlés szerint fűszerezzük. Egy serpenyőben olajon a húsok mindkét oldalát süssük pirosra.A terméket csak háztartási felhasználásra javasoljuk.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.