A természet legjava
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Panír fűszersó
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Vöröshagyma, Kukoricakeményítő, Paprika, Fokhagyma, Dextróz, Repceolaj, Görögszéna, Kurkuma, Babérlevél, Természetes lestyánaroma
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Sült tőkehal mustárral 2 fő részére:2 db 150 g-os tőkehalfilé,1 EK tárkonyos mustár,3 EK liszt, 2 db tojás,1 EK Kotányi Panír fűszersó,3 EK morzsa,növényi olaj sütéshezElkészítés:A tojásokat felverjük és Panír fűszersóval ízesítjük. A halfiléket vékonyan megkenjük tárkonyos mustárral és lisztbe forgatjuk, majd tojással és zsemlemorzsával panírozzuk.Forró növényi olajban ropogósra sütjük.A halra citromlevet is csepegtethetünk.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.