Inspirálódj sütési hozzávalóinkkal! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - s legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Vanillincukor
Cukor, Aroma: vanillin
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Reference intake of an average adult (8400kJ/2000kcal)
Vaníliás keksz250 g liszt150 g vaj120 g cukor2 EK Kotányi VanillincukorElkészítés:- A puha vajat, a liszttel, a cukorral és vanillincukorral gyúrjuk sima tésztává.- Fóliába csomagolva legalább 1 órára helyezzük hűtőbe.- A tésztát egy enyhén lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagságura nyújtsuk ki és tetszőlegese formával szaggassuk ki.- A kekszeket süssük 180°C-on 15 percig.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.