Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
Ez a jellegzetes aromájú grill keverékünk az összes húsféleséghez kiváló, de használhatjuk zöldségekhez és grillsajtokhoz is.
Kotányi Prémium MinőségA minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Grill barbecue fűszerkeverék
Aromazáró csomagolás
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Bors, Mustárpehely, Vöröshagyma, Fokhagyma, Koriander, Petrezselyem, Kakukkfű, Borsórost, Repceolaj
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Receptötletünk:Borjú steak zöldségekkel és olívakrémmel 2 fő részére:2 szelet 170 g-os borjú steak, 1 kisebb, felszeletelt cukkini, 2 félbe vágott paradicsom, 2 szál felkarikázott újhagyma, 1 felszeletelt padlizsán, 1 EK Kotányi grill barbecue fűszerkeverék, 2 EK szezámolaj, 1 EK olívakrém, só, Kotányi őrölt borsElkészítés:A borjú steaket fűszerezzük be a Kotányi grill barbecue fűszerkeverékkel, locsoljuk meg szezámolajjal és kb. 15 percig hagyjuk állni. A zöldségeket és a steakeket kb. 5 percig grillezzük, sózzuk, borsozzuk, majd a hússzeleteket kenjük meg olívakrémmel, végül a zöldségekkel tálaljuk.Tipp:Paradicsomsaláta kiválóan illik hozzá.További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
Felhasználási javaslat:Ideális steakekhez, csirkemellhez, pisztránghoz és zöldségekhez.
Száraz helyen tartandó.