Őrölt feketebors
30 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Feketebors őrölt, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaBorsos tokányElkészítési idő: 1 óra és 15 percElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:
50 dkg sertéstarja, 3 dl fehérbor, 1 kis fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 ek olaj, 2 dl tejföl, 1 tk liszt, 1 kk só, 1 kk Horváth Rozi őrölt feketebors.Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát és fokhagymát a forró olajon puhára dinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott tarját és zsírjára sütjük. Ezután felöntjük a fehérborral, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt negyven perc alatt puhára pároljuk.A tejfölt habverővel simára keverjük a liszttel, néhány kanálnyi szafttal hígítjuk, majd a tokányhoz adjuk. Folyamatos keverés mellett pár percig forraljuk, hogy a mártás besűrűsödjön. Köretnek tésztát, párolt rizst vagy ropogós héjú kenyeret kínáljunk.Tipp:
Friss petrezselyemmel vagy kaporral élénkíthetjük az ízeket.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!