Morzsolt majoranna
30 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Majoranna morzsolt, szárított, aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaElkészítési idő: 1,5 óraElkészítés: könnyűKöltség: átlagosParadicsomos-fetás lepény
Hozzávalók:
250 g finomliszt, 10 g élesztő, 1,5 dl víz, 1 tk só, 3 ek olívaolaj, 100 g feta, 2 paradicsom, 1 tk Horváth Rozi majoranna.Elkészítése:Az élesztőt fél deci langyos vízben, egy csipet cukorral felfuttatjuk. Összegyúrjuk a liszttel, sóval, egy evőkanál olívaolajjal és a maradék vízzel, amíg sima, ruganyos tésztát kapunk. 1 órát hagyjuk kelni.Ezután kör alakúra nyújtjuk és egy evőkanál olívaolajjal megkent tepsire tesszük. Meglocsoljuk egyenletesen a maradék olajjal, megszórjuk a majorannával, rámorzsoljuk a sajtot, végül megszórjuk a felkockázott paradicsommal. 220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.Tipp:Ezt a lepényt (focaccia-t) gazdagíthatjuk olívabogyóval, aszalt paradicsommal vagy pármai sonkával is.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!