Őrölt majoranna
35 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Majoranna őrölt, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tradicionális ízeink újragondolvaMájpástétomElkészítési idő: 45 percElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:
Fél kg szárnyas vagy sertésmáj, 20 dkg füstölt szalonna, 1 nagy fej hagyma, 2 nagy gerezd fokhagyma, 1,5 ek Horváth Rozi őrölt majoranna, 1 tk őrölt bors, 1 tk só, 2 dl fehérbor.Elkészítése:
A szalonnát zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Ha megpirultak, hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott májat, gyorsan körbesütjük. Felöntjük a borral, fűszerezzük borssal és majorannával, majd fedő alatt puhára pároljuk. Sózzuk, majd turmixgéppel vagy botmixerrel simára keverjük. Ha kell, tovább fűszerezzük. Üvegekbe töltve, néhány kanál olvasztott kacsa- vagy libazsírral lefedve akár hetekig eláll.Tipp:
Egy kiskanálnyi virágméz még jobban kiemeli a máj ízét.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!