Morzsolt kapor
30 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Kapor morzsolt, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Származási hely: Németország
Tradicionális ízeink újragondolvaTejszínes-kapros májHozzávalók:1 kg borjúmáj, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl habtejszín, 1 dl zöldségalaplé, 1 ek Horváth Rozi kapor, 4 ek vaj, 2 ek liszt, só, bors.Elkészítése:A májat ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, megborsozzuk és lisztbe forgatjuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk, majd a májak mindkét oldalát 2-2 percig pirítjuk. Ezután egy tálba szedjük a májakat és elkészítjük a mártást.Ugyanabban a serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük az alaplével, a tejszínnel, sózzuk és összeforraljuk. A mártásba tesszük az elősütött májakat, majd lefedve 15 percig tovább főzzük, végül meghintjük a kaporral. Forrón, friss kenyérrel tálaljuk.Tipp:Borjúmáj helyett használhatnak sertés- vagy kacsamájat is, alaplé helyett pedig egy pohárnyi száraz fehérbort, ami kiemeli a kapor és a máj ízét.Elkészítés: könnyűKöltség: olcsó
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!