Morzsolt tárkony
30 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Tárkony morzsolt, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Származási hely: Irán
Tradicionális ízeink újragondolvaTárkonyos krumplifőzelékHozzávalók:1 kg burgonya, 2 dl tejföl, 1 tk liszt, 1 kiskanál ecet vagy citromlé, 1 tk Horváth Rozi tárkony, só, bors.Elkészítése:A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, majd 2 x 2 centis kockákra vágjuk. Feltesszük főni annyi vízben (vagy alaplében), amennyi ellepi, alaposan sózzuk és borsozzuk. Mikor a burgonya félig megfőtt, hozzáadjuk a tárkonyt is. Elkészítjük a habarást: a tejfölt habverővel csomómentesre keverjük a liszttel és egy merőkanálnyi főzőlével. Folyamatos keverés mellett a főzelékhez adjuk, a végén ízlés szerint ízesítjük ecettel vagy citromlével.Tipp:A tárkony savanykás ízt ad az ételeknek, ezért jól illik az édesebb zöldségekhez is, mint a sárgarépa vagy a zöldborsó.Elkészítés: könnyűKöltség: olcsó
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!