Gyorspác, 1 kg húshoz, 20-25 perc alatt omlós, ízletes hús
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Fokhagymás gyorspác fűszerkeverék. Aromazáró csomagolásban
(50%) fokhagyma, Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Kakukkfű, Vöröshagyma, Rozmaring, Tárkony, Turbolya, Kukoricakeményítő, Savanyúságot szabályozó anyag nátrium-citrát, Ízfokozó nátrium-glutamát, Fehérjebontó enzim: papain
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tradicionális ízeink újragondolvaFokhagymás grillezett csirkemell sült zöldségekkel1,5 óElkészítés: könnyűKöltség: átlagosHozzávalók:1 kg csirkemell, 1 csomag Horváth Rozi Fokhagymás gyorspác fűszerkeverék, 2 db közepes cukkini, 2 padlizsán, 30 dkg nagyobb fejű csiperkegomba, kevés olívaolaj, só, bors.Elkészítése:A csirkemellet nagyjából 2 centis szeletekre vágjuk fel. Szórjuk meg a Horváth Rozi Fokhagymás gyorspác fűszerkeverékkel, kevés olajjal locsoljuk meg és kb. 15-20 percig hagyjuk állni. A megtisztított cukkinit, padlizsánt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk fel, a gombát pedig vágjuk félbe. Ízlés szerint fűszerezzük, kevés olívaolajjal öntözzük meg és 5-10 percig hagyjuk állni. Grillrácson a húst és a zöldségeket süssük készre. A forró grillen a csirkemell oldalanként 3-4 perc alatt készül el.Tipp:Könnyű tejfölös vagy joghurtos dresszinggel lehet frissíteni a kész fogást.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!