A természet legjava
A természet legjavaA zöldbors lágy borsos ízt kölcsönöz az ételeknek, mivel a borsszemek még nem egészen érettek. A Kotányi Zöldborsot úgy dolgoztuk fel, hogy a szemek a lehető legtökéletesebben megőrizzék aromáikat. Ezáltal kevesebb is elég egy kellemesen harmonikus borsos íz eléréséhez.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon.Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Zöldbors egész, szárított
zöldbors
Allergének:
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:Ideális halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, mártásokhoz, dresszingekhez, salátákhoz, eperhez és ananászhoz.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.