20-25 perc és kész!, Aromazáró csomagolás
Természetesenmesterséges ízfokozók • tartósítószerek • mesterséges színezékeknélkül
További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
Shanghai wok fűszerkeverék
Kurkuma, Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Koriander, Görögszéna, Paprika, Természetes aroma (zellert és szóját tartalmaz), Fokhagyma, Gyömbér, Gombagranulátum (tinóru, csiperke, vargánya), Római kömény, Kukoricakeményítő, Cayenne bors, Repce olaj
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Ázsiai wok3-4 fő részére:350 g pulykamell filé, 1 szál póréhagyma, 150 g gomba, 2 db répa, 100 g szójacsíra, 1 db kaliforniai paprika, 3 EK szezámolaj, 1 csom. Kotányi Shanghai wok fűszerkeverék, 1/8 l húsleves, szójaszósz ízlés szerint, 1 EK pirított szezámmag, ízlés szerint só és borsElkészítés:A pulykahúst és a paprikát csíkozzuk fel, a póréhagymát és a gombát szeleteljük fel. A répát vékony csíkokra vágjuk. A pulykahúst szezámolajon jól pirítsuk át, adjuk hozzá a zöldségeket és a gombát, majd együtt pirítsuk tovább, adjuk hozzá a Kotányi Shanghai wok fűszerkeveréket és keverjük jól el. Engedjük fel a húslevessel. Ízlés szerint ízesítsük szójaszósszal, sóval és borssal. Tálalás előtt szórjuk meg pirított szezámmaggal.Tipp: Basmati rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Száraz helyen tartandó.