100% természetes íz, Virágszirmokkal, rozmaringgal és kardamommal, Változatos és friss keverékek a természetes ízek kedvelőinek, Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
Kotányi Prémium MinőségA minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Parázsburgonya fűszerkeverék
Aromazáró csomagolás
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Vöröshagyma, Barna cukor (cukor, nádszirup, karamellszirup), (5,6%) rozmaring, Bors, (4,3%) kardamom, (3,8%) virágkeverék (körömvirág, borsmentalevél, piros búzavirág, eperlevél, kék búzavirág, mályvavirág), Paradicsom, Tárkony, (0,9%) levendula, (0,3%) sáfrányos szeklice
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
1. Virágos-fűszeres újburgonyaBevásárlólista 2 fő részére:3-4 EK olívaolaj,300 g kisebb szemű újburgonya,1/2 csom. Kotányi Könnyű Konyha Parázsburgonya fűszerkeverékElkészítés:A sütőt 220°C-ra melegítsük elő, az újburgonyákat alaposan mossuk meg, szárítsuk meg, vágjuk félbe és helyezzük el egy tepsin. A félbevágott oldalukat az olaj felével csöpögtessük meg és kb. 20 percig 200°C-on süssük sütőben. A maradék olajat keverjük el 1/2 csom. Kotányi Könnyű Konyha Parázsburgonya fűszerkeverékkel, és öntözzük meg vele a burgonyákat, majd süssük tovább 10 percig.2. Nyári omlettBevásárlólista 2 fő részére:4 tojás,1 EK vaj,1/2 csom. Kotányi Könnyű Konyha parázsburgonya fűszerkeverék,petrezselyemElkészítés:A vajat forrósítsuk fel egy serpenyőben. A tojásokat verjük fel egy tálban és keverjük el 1/2 csom. Kotányi Könnyű Konyha Parázsburgonya fűszerkeverékkel, óvatosan öntsük a serpenyőbe és mindkét oldalát süssük aranybarnára. Apróra vágott petrezselyemmel szórjuk meg, és tálaljuk.További receptek a www.kotanyi.com oldalon
Száraz helyen tartandó.