500 g darált húshoz
Lucullus - Egy kis plusz
Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma), Fűszer őrlemények (fűszerpaprika (édes, csípős), feketebors, fűszerkömény), Finomított étkezési só, Ízfokozó (nátrium-glutamát)
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
ReceptajánlatLucullus FasírtjaHozzávalók:1 tasak Lucullus fasírt fűszerkeverék, 500 g darált sertéshús, 1 db tojás, 1 db zsemleFelhasználási javaslat:A darált sertéshúst keverjük össze a fűszerkeverékkel, a vízben áztatott, és kinyomkodott zsemlével, és a tojással.Vizes kézzel formázzunk a masszából húspogácsákat és bő, forró olajban süssük ki.A fűszerkeverék felhasználható Stefánia vagdalt készítéséhez is.
Száraz, hűvös helyen tartandó.