Egész mustármag
35 db/karton
Különlegesség
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Mustármag egész, szárított
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaHázi mustárElkészítési idő: 15 percElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:100 g Horváth Rozi mustármag, 100 g olívaolaj, 100 g fehérborecet, 1 kk só, 150 g víz.Elkészítése:A mustármag felét felforraljuk a vízzel, ezzel kicsit veszít a csípősségéből. Ezután minden alapanyagot egy magas falú edénybe töltünk, majd botmixerrel addig turmixoljuk, amíg kellőképpen sima lesz. Hagyhatjuk darabosra is, de lehet teljesen sima is, ehhez érdemes egy finom szövésű szűrőn átpasszírozni. Egy hétig, de legalább néhány napig érleljük.Lehet ízesíteni fokhagymával, különleges ecetekkel és olajokkal, de így önmagában is kiváló. Üvegekbe töltve akár ajándék is lehet. Minél több ideig hagyjuk a lezárt üvegekben, annál inkább összeérnek az ízek.Tipp:A teljesen selymes mustárhoz őröljük porrá a magokat néhány szem korianderrel.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!