Sültkrumpli fűszersó paprikás
Tengeri só, Fűszerpaprika őrlemény (édes, csípős) (23%), Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Őrölt feketebors
Allergének:
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
ReceptajánlatSült burgonyaHozzávalók:1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersóElkészítés:A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban aranysárgára sütjük.Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
Felhasználási javaslat:A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem igényel.)
Száraz, hűvös helyen tárolandó!