XXL kiszerelés
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon.
Feketebors őrölt szárított
Aromazáró csomagolásban
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Tradicionális ízeink újragondolvaBorsos tokány1 ó 15 pElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:50 dkg sertéstarja, 3 dl fehérbor, 1 kis fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 ek olaj, 2 dl tejföl, 1 tk liszt, 1 kk só, 1 kk Horváth Rozi őrölt feketebors.Elkészítése:Az apróra vágott hagymát és a fokhagymát a forró olajon puhára dinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott tarját és zsírjára sütjük. Ezután felöntjük a fehérborral, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt negyven perc alatt puhára pároljuk.A tejfölt habverővel simára keverjük a liszttel, néhány kanálnyi szafttal hígítjuk, majd a tokányhoz adjuk. Folyamatos keverés mellett pár percig forraljuk, hogy a mártás besűrűsödjön. Köretnek tésztát, párolt rizst vagy ropogós héjú kenyeret kínáljunk.Tipp:Friss petrezselyemmel vagy kaporral élénkíthetjük az ízeket.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.