A Természet Legjava
A kakukkfű kellemes ízű fűszernövény, mely kiválóan illik a mediterrán ételekhez.A szárított kakukkfüvet érdemes minél hamarabb az ételhez adni, mivel kellemes ízét főzés közben adja át.
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez. Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Kakukkfű morzsolt, szárított
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Felhasználási javaslat:Ajánljuk halakhoz, vad- és szárnyashúsokhoz, hüvelyesekhez és gombás ételekhez.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.