A természet legjava
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Steakpác fűszerkeverék
Fokhagyma, Rozmaring, Vöröshagyma, Bors, Gyömbér, Koriander, Cukor, Kakukkfű, Paprika, Szegfűbors, Lestyán
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Grillezett marhabélszín 2 fő részére:2 szelet (kb. 180 g-os) marhabélszín1 EK Kotányi Steakpác fűszerkeverék2 EK növényi olajElkészítés:- Keverjük el a Steakpác fűszerkeveréket az olajjal és kenjük be vele a bélszínszeleteket.- Lefedve egy éjszakára helyezzük hűtőbe.- Sózzuk és rövid ideig grillezzük mindkét oldalát.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.