Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
A Kotányi Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverékkel úgy tudja elkészíteni a csirkeszárnyakat, ahogy azt a legtöbben szeretik: enyhén csípősen és ropogósan.
Kotányi Prémium MinőségA minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverék
Aromazáró csomagolás
Cukor, Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Fokhagyma, Kukoricakeményítő, Paprika, Cayennebors, Bors, Mézpor (glükózszirup, mézszárazanyag, fruktóz), Dextróz, Paradicsompor, Rozmaring, Borsórost, Repceolaj, Természetes citrom aroma
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Kentucky csirkeszárnyak csípős paradicsommártással2 fő részére:500 g csirkeszárny, 2 EK olívaolaj, 1 EK Kotányi Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeverék.A mártáshoz: 1/8 l paradicsomlé, 1 EK csípős ketchup, só, 1 csipet Kotányi őrölt chili, 1 TK méz, 1 TK Kotányi rozmaringElkészítés:A Kotányi Kentucky csirkeszárnyak fűszerkeveréket keverjük el az olívaolajjal, kenjük be vele a csirkeszárnyakat és 20 percig hagyjuk állni. Egy sütőpapírral kibélelt tepsin helyezzük el a csirkeszárnyakat és előmelegített sütőben 190 fokon 35 percig süssük. A mártás összetevőit keverjük össze és szükség szerint ízesítsük. A ropogós Kentucky csirkeszárnyakat a mártással tálaljuk.Tipp:Kínálhatunk hozzá friss angol zellert fokhagymás mártogatóval.További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon.
Felhasználási javaslat:Csirkeszárnyhoz, -combhoz, -mellhez, garnélarákhoz ajánljuk.
Száraz helyen tartandó.