Örölt fahéj
35 db/karton
Alapfűszer, Friss illat, intenzív íz
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Fahéj őrölt, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaFordított szilvatortaElkészítési idő: 1,5 óraElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:
175 g liszt, 1 ek porcukor, 1 ek tejföl, 1 csipet só, 75 g hideg vaj, 1 tojássárgája, 3 ek kristálycukor, fél kg szilva, 1 tk Horváth Rozi őrölt fahéj, 1 tk vaj.Elkészítése:
A lisztet és a felkockázott vajat gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a porcukrot, a tejfölt, a sót és a tojássárgáját, néhány mozdulattal egynemű tésztát gyúrunk belőle. Fóliába csomagoljuk és legalább fél órát pihentetjük hűtőben. Közben a szilvákat megmossuk, kimagozzuk, a kisebbeket negyedeljük, a nagyobbakat nyolcadoljuk. Összeforgatjuk a kristálycukorral és a fahéjjal, majd egy kivajazott tortaforma aljára rakosgatjuk. Ráterítjük a kinyújtott tésztát, néhány helyen finoman megszurkáljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük. Még forrón egy tányért teszünk rá, majd konyharuha segítségével kifordítjuk a formából.Tipp:
Almával, körtével, birsalmával is készülhet, hideg vaníliasodóval is érdemes kipróbálni.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!