Őrölt feketebors
15 db/karton
XXL, Alapfűszer
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Feketebors őrölt szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaBorsos tokányElkészítési idő: 1 óra és 15 percElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:50 dkg sertéstarja, 3 dl fehérbor, 1 kis fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 ek olaj, 2 dl tejföl, 1 tk liszt, 1 kk só, 1 kk Horváth Rozi őrölt feketebors.Elkészítése:Az apróra vágott hagymát és a fokhagymát a forró olajon puhára dinsztelünk. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott tarját és zsírjára sütjük. Ezután felöntjük fehérborral, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt negyven perc alatt puhára pároljuk.A tejfölt habverővel simára keverjük a liszttel, néhány kanálnyi szafttal hígítjuk, majd a tokányhoz adjuk. Folyamatos keverés mellett pár percig forraljuk, hogy a mártás besűrűsödjön. Köretnek tésztát, párolt rizst vagy ropogós héjú kenyeret kínáljunk.Tipp:Friss petrezselyemmel vagy kaporral élénkíthetjük az ízeket.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!