Fokhagymabors fűszerkeverék
35 db/karton
Különlegesség
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Fokhagymabors fűszerkeverék, aromazáró csomagolásban
(46%) fokhagyma, (28%) bors (fekete, zöld), Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid)
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tradicionális ízeink újragondolvaElkészítési idő: 1 óraElkészítés: könnyűKöltség: olcsóJuhtúrós sztrapacskaHozzávalók:Fél kg burgonya, 20 dkg finomliszt, 1 tk só, fél tk Horváth Rozi fokhagymabors, 1 tojás, 20 dkg szalonna, 10 dkg juhtúró, tejföl a tálaláshoz.Elkészítése:A burgonyát finomra reszeljük, összekeverjük a liszttel, tojással, sóval és a fokhagymaborssal. A szalonnát felkockázzuk és egy lábasban zsírjára sütjük.A tésztából lobogó forró, enyhén sós vízbe galuskákat szaggatunk. Miután feljöttek a víz felszínére, még egy percig főzzük. Leszűrjük, majd összeforgatjuk a szalonnával. Mikor az összes galuskát kifőztük, hozzákeverjük a juhtúrót és még forrón, tejföllel tálaljuk.Tipp:Zsíros házi túróval vagy lepirított savanyú káposztával is remek fogás.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!