Őrölt sáfrányos szeklice
25 db/karton
Különlegesség
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Sáfrányos szeklice őrölt, szárított. Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaSárgaborsó krémlevesElkészítési idő: 45 percElkészítés: közepesKöltség: átlagosHozzávalók:
25 dkg sárgaborsó, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek olívaolaj, só, bors, 1 kk Horváth Rozi őrölt sáfrányos szeklice, 1,5 liter zöldségalaplé, 1 dl tejszín, 1 tk fehérborecet.Elkészítése:
A hagymát az olajon puhára dinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a sárgaborsót. Alaposan összeforgatjuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd felöntjük a zöldségalaplével. 15-20 percig főzzük, amíg a borsó megpuhul. Ekkor botmixerrel simára turmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt és a fehérborecetet. Forrón és hidegen is fogyasztható.Tipp:
Tálaláskor díszítsük néhány csepp olívaolajjal és friss korianderzölddel.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!