Mustáros gyorspác fűszerkeverék
30 db/karton
1 kg húshoz, 20-25 perc alatt omlós, ízletes hús
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Mustáros gyorspác fűszerkeverék. Aromazáró csomagolásban
Mustárpehely (35,7%), Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Fokhagyma, Kömény, Bors, Chili, Kakukkfű, Kukoricakeményítő, Majoranna, Savanyúságot szabályzó anyag nátrium-citrát, Ízfokozó nátrium-glutamát, Fehérjebontó enzim: papain
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Tradicionális ízeink újragondolvaMustáros grillezett tarja héjában sült burgonyávalElkészítési idő: 1,5 óraElkészítés: közepesKöltség: olcsóHozzávalók:1 kg sertéstarja, 1 csomag Horváth Rozi Mustáros gyorspác, 8 közepes burgonya, 1 nagy pohár tejföl, 20 dkg reszelt füstölt sajtElkészítés:A megtisztított, lehártyázott tarját ujjnyi vastag szeletekre vágjuk fel, kissé klopfoljuk meg. A húsokat szórjuk meg Horváth Rozi Mustáros gyorspáccal, hagyjuk 15-20 percig állni, majd kevés olajjal kenjük meg. A burgonyákat alaposan tisztítsuk meg és csomagoljuk alufóliába, majd helyezzük őket a parázsba. Grillrácson a húsokat süssük készre. A megsült burgonyákat vágjuk fel és még forrón tegyünk rá tejfölt és sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.Tipp:A burgonyák mellé süssünk egy kis fej fokhagymát a parázsban, tökéletes kiegészítője a tarjának.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!