100% természetes eredetű összetevők a keksz tésztájában, Mézes
Győri Édes, hagyomány és minőség 1900 ótaA Győri Édes az első keksz Magyarországon, amelynek tésztája 100%-ban természetes eredetű összetevők felhasználásával készül, úgy mint a gabona, a méz, természetes eredetű szódabikarbóna és ízesítés. Receptúrája nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így gondtalanul élvezheti a megszokott édes ízeket.A Győri Édes nagy múltra visszatekintő szakértelme alapján kiváló minőségű, gondosan összeválogatott alapanyagokat használ. A tökéletesség igényével aranysárgára sütött kekszek finomságot visznek a mindennapokba. Jellegzetes mintázattal, hatféle formában és széles ízválasztékban a nap bármely szakában fogyaszthatók.
Kakaós bevonómasszával (23%) talpán mártott, omlós keksz
A csomagolás körülbelül 30 darab kekszet tartalmaz.
Búzaliszt (46%), Kakaós bevonómassza [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz, pálma), zsírszegény kakaópor, emulgeálószerek (szójalecitin, E476), aroma], Pálmaolaj, Cukor, Méz (2,5%), Sovány tejpor, Tojáspor, Emulgeálószer (szójalecitin*), Térfogatnövelőszer (nátrium-karbonátok**), Étkezési só, Természetes aromák, *természetes eredetű szójalecitin, **természetes eredetű szódabikarbóna
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Gyártási hely: Székesfehérvár
Száraz, hűvös helyen tartandó!