Összetevők: cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálma), zsírszegény kakaópor 22%, emulgeálószer (szójalecitin), aroma.
Allergének:
A termék tejszármazékokat, dióféléket és földimogyorót is tartalmazhat!
Elkészítési javaslatA Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre tesszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
Fogyasztói tárolási javaslatMinőségét megőrzi száraz, hűvös helyen tárolva: lásd a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)!