A természet legjava
Meríts inspirációt fűszereink és fűszerkeverékeink világából! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - a legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés-főzés élményeihez.Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Puncs fűszerkeverék
Fahéj, Szegfűszeg, Citromhéj, Narancshéj, Kardamom, Gyömbér
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Klasszikus puncs 2 fő részére:250 ml testes vörösbor125 ml fekete tea125 ml narancslé1 EK Kotányi Puncs fűszerkeverék4 cl barna rumcukor ízlés szerintElkészítés:- A vörösbort, a fekete teát és a narancslevet melegítsük fel egy edényben (ne forraljuk!). Ezután keverjük hozzá a Kotányi Puncs fűszerkeveréket.- Hagyjuk állni 5 percig, majd szűrjük le.- Ízesítsük rummal és cukorral.További receptek a www.kotanyi.com oldalon
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.