Még ízletesebb, zamatosabb!
Rizses lecsó kolbásszal. Hőkezelt készétel, konzerv.
A kolbász egy része a hőkezelés során szétfőhet.
Ivóvíz, Paprika (23%), Kolbász 13% (csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús, sertéshús, marhahús, ivóvíz, sertésbőrke, nitrites pácsó (étkezési só, tartósítószer: nátrium-nitrit), fűszerkészítmény (fűszerek, stabilizátor: trifoszfátok, ízfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: nátrium-D-eritroaszkorbát, dextróz, glükózszirup, fűszerkivonat, emulgeálószer: polioxietilén-szorbitán-monooleát), fűszer), Paradicsompüré (12%), Rizs (9%), Vöröshagyma, Sertészsír, Cukor, Étkezési só, Fűszerkészítmény (fűszerek, dextróz, glükózszirup, fűszerkivonat, szárított fokhagyma, ízfokozó: nátrium-glutamát, dinátrium-5'-ribonukleotidok; antioxidáns: nátrium-D-eritroaszkorbát, csomósodást gátló: kalcium-foszfátok), Összes kolbásztartalom a feldolgozás pillanatában 13%.
Nyomokban szóját, tejet és tojást tartalmazhat.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Fogyasztás előtt melegítse a kívánt hőfokra állandó keverés mellett.
Tárolja száraz helyen 0-28°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben 0-tól 10°C-ig, és fogyassza el 48 órán belül.