Teljes értékű zabpehely, Teljes értékű gabona, Sütéshez kiváló
A zab és a belőle készült Cerbona termékek segítenek a változatos és tudatos táplálkozásban. A Cerbona Zabpehely és Zabpehelyliszt teljes értékű gabonából készül, Zabkorpánk pedig tartalmazza a csírát is, így értékes kiegészítője elhet a kiegyensúlyozott táplálkozásnak. Sokoldalúan felhasználhatóak sütéshez, főzéshez, vagy kombinálhatóak müzlikkel, kásákkal.Próbálja ki a Cerbona többi zab termékét is:Cerbona Zabkorpa zabcsírával sütéshez, főzéshez, müzlikhez.Cerbona Zabpehelyliszt teljes értékű zabpehelyből, sütéshez, főzéshez.
Zabpehely, nagyszemű
A változatos, kiegyensúlyozott étrend betartása mellett se feledkezzen meg az aktív életmódról és rendszeres testmozgásról!
Zabpehely, finomszemű
Glutént tartalmaz!
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Receptajánlat:Részeges zabkekszHozzávalók:• 25 dkg Cerbona zabpehely• 12 dkg Graham liszt• 1 csomag vaníliás cukor• 2 csipet só• 1/2 csomag sütőpor• 1 csapott evőkanál őrölt fahéj• 1 marék rumba áztatott mazsola• 1/2 alma reszelve• 1 marék durvára őrölt csonthéjas (dió, mandula, török mogyoró)• 2 dkg nádcukor• 20 dkg vaj• 1 dl tej• 1 tojás• 2 evőkanál mézElkészítés:A Cerbona nagyszemű zabpelyhet, a liszttel, a vaníliás cukorral, a sóval, a sütőporral, a fahéjjal, a rumos mazsolával, a reszelt almával és a csonthéjasokkal alaposan elkeverjük. A nádcukrot a vajjal, tejjel, tojással és a mézzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a Cerbona zabpelyhes keverékünkhöz. Alaposan elkeverjük, rákanalazzuk a levajazott, lisztezett sütőpapírra, és 150-160 fokos, előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük. Sütés után pihentessük a tepsin, így könnyen lejön a sütőlapról.
Száraz, hűvös helyen tárolandó!