Szeletelt rozmaring
25 db/karton
Alapfűszer
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Rozmaring szeletelt, szárított
Aromazáró csomagolásban
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápannyag:
Tradicionális ízeink újragondolvaRozmaringos sült tarjaElkészítési idő: 1,5 óraElkészítés: könnyűKöltség: olcsóHozzávalók:1 kg sertéstarja csont nélkül, 1 nagy fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 1 tk Horváth Rozi szeletelt rozmaring, só, bors, 2 ek mangalica- vagy sertészsír.Elkészítése:A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk, majd egy sütőtepsibe szórjuk egyenletesen. A sertéstarját lehártyázzuk, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk egy éles késsel, majd a hagymákra fektetjük. A húst egyenletesen fűszerezzük sóval, borssal és a rozmaringgal, majd kis darabokban elosztjuk rajta a zsírt. Alufóliával lefedjük, és 190 fokra előmelegített sütőben fél órát sütjük. Ezután fólia nélkül további 15 percet sütjük 200 fokon.Tipp:Fűszerezéshez használjunk egy kis pohár fehérbort a húshoz, ami kiemeli a rozmaring és a hús ízét.
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!