Termékleírás:
A kámforos, erőteljes aromájú fűszert örökzöld bokor leveleiből nyerik.
Ez az aromás zöldfűszer már az ókorban is kedvelt volt, díszítésre, illatosításra és gyógyszerként is használták.
Felhasználása:
Használják mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány- és birkahúsból készített ételek, vadhúsok (őz, szarvas, nyúlhús), ízesítésére, illatosítására. Főleg a mediterrán konyhára, azon belül a francia és olasz ételekre jellemző. Jól zárható edényben, száraz helyen kell tárolni. Mint minden áthatóan aromás fűszert, ezt is csak óvatosan szabad adagolni.
Összetevők:
Rozmaring
Tárolása
Száraz, hűvös helyen tárolandó!Tárolási típusSzobahőmérsékletű