Lucullus - Egy kis plusz
Tejföl ízű sültkrumpli fűszersó
Tengeri só, Szárított fokhagyma, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Aroma (füst aromát és sovány tejport tartalmaz), Fűszerpaprika őrlemény, Őrölt feketebors
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
ReceptajánlatSült burgonyaHozzávalók:1 kg burgonya, olaj, 2 evőkanál Lucullus Sültkrumpli fűszersó.Elkészítés:A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony hasábokra vágjuk. Tiszta konyharuhára terítjük, a nedvességet leitatjuk róla, majd forró olajban aranysárgára sütjük. Szűrőlapáttal papírtörölközőre szedjük, a felesleges zsiradékot leitatjuk róla és még forrón megszórjuk a fűszersóval.
Felhasználási javaslat:A készre sütött burgonyát ízlés szerint szórjuk meg fűszersóval. (Külön sózást nem igényel.)
Száraz, hűvös helyen tartandó!