XXL kiszerelés
Kedves Vásárló!Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon.
Feketebors egész szárított aromazáró csomagolásban
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Tradicionális ízeink újragondolvaBorsos marhatatár30 pElkészítés: könnyűKöltség: átlagosHozzávalók:250 g marha bélszín vagy hátszín, 1 kk só, 3 ek olívaolaj, 1,5 ek rizs- vagy fehérborecet, 5 g mustár, 1 tk Horváth Rozi egész feketebors.Elkészítése:Először a marinádot készítjük el: a borsot késsel durvára aprítjuk vagy mozsárban összetörjük. Az olívaolajat, az ecetet, a sót, a feketeborsot és a mustárt habverővel (vagy egy magas falú műanyag pohárban botmixerrel) selymesre keverjük.A húst éles késsel felcsíkozzuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk, majd ezt is durvára aprítjuk és egy külön tálba tesszük. Tálalás előtt néhány perccel keverjük össze a marináddal, hogy a savtartalma ne marja, „főzze” meg a húst. Finomra vágott hagymával, fokhagymával, csípőssel lehet ízesíteni, pirítóssal kínáljuk.Tipp:Aprított kapribogyóval, szardellával és ízesített olajokkal is kiváló.
Száraz helyen tartandó.Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.