Categories
Categories
Search
HU
EN
DE
Profile
Cart
-
Categories
Products on sale
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Lucullus dzsem fixáló 3:1 25g
269
Ft
Add to cart
Befőzés
Tartós élelmiszer
Sütési, főzési alapanyag
Befőzés
Previous product
Next product
Lucullus dzsem fixáló 3:1 25g
Article No.:
FP_VC13020
Available for order
269
Ft
Gyűjtőcsomagolás
:
20 db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség
:
20
Further data
Add to cart
Bonus point :
3 Ft
Több gyümölcs, kevesebb cukor, 3:1, 1250 g gyümölcs + 350 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez
Details
Print
Recommend
Details
Info
Details
Termékleírás
Jellemzők
Több gyümölcs, kevesebb cukor, 3:1, 1250 g gyümölcs + 350 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez
Összetétel
Dextróz, Zselésítő anyag (pektin), Étkezési sav (citromsav), Tartósítószer (kálium-szorbát), Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-citrát), Növényi zsír
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Hozzávalók:
1250 g gyümölcs, 350 g kristálycukor
Felhasználási javaslat:
1. Az előkészített gyümölcsöt aprítsa a kívánt méretre, vagy pépesítse és ezután mérjen ki 1,1-1,25 kg-ot.
2. A kimért kristálycukorból vegyen ki három evőkanálnyi mennyiséget, és keverje össze a tasak tartalmával
3. A gyümölcshöz adja hozzá a keveréket és egy főzőedényben kevergetve melegítse forrásig.
4. Adja hozzá a maradék cukrot, és az oldódástól számított 3-5 percig főzze folyamatos keverés mellett.
5. Az előkészített üvegeket töltse peremig, majd azonnal zárja le, és pár percre állítsa fejre.
Tippek:
- Gyümölcszselé készítésekor 1250 g gyümölcs levét préselje ki, és a továbbiakban a felhasználási javaslat szerint járjon el.
- A jobb zselésedés érdekében javasoljuk, hogy nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kisebb adagokban készítsen el. 2-3 adagnyi mennyiségnél ne készítsen nagyobb mennyiséget egy főzőedényben.
- Őszibarack és nektarin eltevésekor javasoljuk, hogy adagonként egy citrom levét adja a kimért gyümölcshöz.
- A kész dzsemet száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolja és felbontás után tartsa hűtőszekrényben.
- Dzsem fixálóval cukor hozzáadása nélkül is készíthet dzsemet. Ebben az esetben a cukor mennyiséget helyettesítse 225 g szorbit tartalmú asztali édesítőszerrel (pl. Édesem).
- A felhasználni kívánt befőttes üvegeket és tetőket alaposan mossa ki, a tetőket áztassa be legalább 15 percig.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Info
Szállítási Költség
:
1899
Vonalkód
:
5997359136144
Weight:
29 g/db
Minimum order quantity:
20 db
Quantity options:
20 db, 40 db, 60 db, 80 db, ...
Products on sale
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Change language
hu
en
de
Login
Email
Password
Login
Register
I forgot my password
Categories
Profile
Cart
0
Cookie settings
Our website uses cookies that are essential for basic operation. You can enable marketing related cookies for broader functionality. In this case you also accept the
privacy policy
Cookies required for operation
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Set