Kategóriák
Kategóriák
Keresés
HU
EN
DE
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Akciók
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Pontgyűjtő program
Lucullus dzsem fixáló 2:1 25g
279
Ft
Kosárba
Befőzés
Tartós élelmiszer
Sütési, főzési alapanyag
Befőzés
Előző termék
Következő termék
Lucullus dzsem fixáló 2:1 25g
Cikkszám:
FP_VC38174
Rendelhető
279
Ft
Gyűjtőcsomagolás
:
20 db/karton
Minimálisan rendelhető mennyiség
:
20
További adatok
Kosárba
A vásárlás után járó pontok:
3 Ft
Sok gyümölcs, kevés cukor, 2:1, 1000 g gyümölcs + 500 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez
Részletek
Nyomtat
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Termékleírás
Jellemzők
Sok gyümölcs, kevés cukor, 2:1, 1000 g gyümölcs + 500 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez
Összetétel
Dextróz, Étkezési sav (citromsav), Zselésítő anyag (pektin), Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-citrát), Tartósítószer (kálium-szorbát), Növényi zsír
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Hozzávalók:
1000 g gyümölcs, 500 g kristálycukor
Felhasználási javaslat:
1. Az előkészített gyümölcsöt aprítsa a kívánt méretre, vagy pépesítse és ezután mérjen ki 1000 g-ot.
2. A kimért kristálycukorból vegyen ki három evőkanálnyi mennyiséget, és keverje össze a tasak tartalmával.
3. A gyümölcshöz adja hozzá a keveréket és egy főzőedényben kevergetve melegítse forrásig.
4. Adja hozzá a maradék cukrot, és az oldódástól számított 3-5 percig főzze folyamatos keverés mellett.
5. Az előkészített üvegeket töltse peremig, majd azonnal zárja le, és pár percre állítsa fejre.
Tippek:
- Gyümölcszselé készítésekor 1000 g gyümölcs levét préselje ki, és a továbbiakban a felhasználási javaslat szerint járjon el.
- A jobb zselésedés érdekében javasoljuk, hogy nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kisebb adagokban készítsen el. 2-3 adagnyi mennyiségnél ne készítsen nagyobb mennyiséget egy főzőedényben.
- Őszibarack és nektarin eltevésekor javasoljuk, hogy adagonként egy citrom levét adja a kimért gyümölcshöz.
- A kész dzsemet száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolja és felbontás után tartsa hűtőszekrényben.
- A felhasználni kívánt befőttes üvegeket és tetőket alaposan mossa ki, a tetőket áztassa be legalább 15 percig.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Adatok
Szállítási Költség
:
1899
Vonalkód
:
5997359136151
Tömeg:
29 g/db
Min. rendelhető mennyiség:
20 db
Választható mennyiségek:
20 db, 40 db, 60 db, 80 db, ...
Árukereső.hu
Akciók
SZUPER AKCIÓS TERMÉKEK
5
Alkohol
2000
Állateledel, felszerelés
214
Baba és gyerek
123
Édesség - nasi
2639
Ital és kellék
2223
Otthon és iroda
750
Pékáru és sütemény
38
Szépség és egészség
2025
Tartós élelmiszer
2489
Tejtermék -sajt - tojás
59
Vegyi -papír
1023
Kompromisszumos élelmiszerek
250
Mentes élelmiszerek
3967
Vitaminok
925
Egyéb termékek
312
Általános UNAS besorolás
1
Pontgyűjtő program
Nyelv váltás
hu
en
de
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Működéshez szükséges cookie-k
Marketing cookie-k
Analitikai cookie-k
Cookie-k személyre szabáshoz
Beállítások
Elfogadom